WordPress е система номер едно за управление на съдържанието…

Или иначе казано CMS – (content management system)… Този сайт е изграден с WordPress. Харесва ли ти? Ако избереш мен да работя по изграждането на твоят сайт, той също ще бъде изграден с WordPress, стъпка по стъпка. Защо WordPress? Системата е многофункционална, достъпна и се използва за разработка на сайтове в целия свят. Над 30% са сайтовете по света, изработени с WordPress. Аз съм сертифициран WordPress разработчик. Онова, което мога е изграждането на работещи, достъпни и функционални уеб сайтове. С модерна външност и свеж дизайн, с които ще се гордеете.

Уърдпрес, (на кирилица) е сайт строител номер едно , с чиято помощ, дори непрофесионалист може лесно и бързо да създаде свой блог. Всъщност създаването на системата в началото е било именно с тази идея, да предложи на потребителите си лесно да си направят блог. С времето и развитието на системата от ентусиасти от цял свят, Уърдпрес придоби съвсем различни функции и нови почти безгранични възможности. Днес, повече от 30% от сайтовете по света се задвижват именно от тази система за управление на съдържанието.

Така както днес разчитаме на Google – сайт номер едно за търсене, намираме и предлагаме на онлайн услуги в различни области, така и WordPress е предпочитана, заради многобройните си възможности.

Съчетавайки възможностите на WordPress и безкрайните възможности на Google по отношение на онлайн представянето, оптимизирането и позиционирането на всеки един сайт, буквално даваме възможност на сайтовете да заживеят свой собствен виртуален живот! Както Google, така и WordPress ще бъдат основни инструменти, чрез които ще помогна на всеки свой клиент, да превърне сайта си не просто във визитка, а в предпочитан и доверен онлайн партньор.