В ерата на Интернет повечето бизнес модели имат нужда от онлайн магазин

По ред причини, все повече търговци се ориентират към електронният магазин, познат още като онлайн магазин.
Онлайн магазинът е достъпен и работещ 24/7/365, в целия свят. Не се изисква плащането на наем от страна на търговеца, освен ако няма физически магазин. Има безброй възможности за позициониране на продукти и услуги, поръчки, плащания, доставки и проследяване на поръчките.

Нещо повече! Прогнозите са, че до 2040 година, 95% от всички финансови транзакции ще се осъществяват онлайн, а повечето клиенти ще пазаруват по Интернет!

Ето защо е добре да обмислите подобна инвестиция, в услуга, като изработката на онлайн магазин. Една услуга, която с времето става все по-търсена и съответно цената се покачва. Сега обаче, можете да се възползвате от моите услуги по изработката на вашият онлайн магазин на страхотна цена!

След обявеното извънредно положение, поради COVID – 19, все повече хора, като че ли разбраха ползите и плюсовете от инвестицията в онлайн присъствие, чрез представителен сайт и/или онлайн магазин. Запитванията за изработка на онлайн магазин скочиха драстично.

За да предложа възможно най-ниска цена и кратък срок за изработка на онлайн магазините, предлагам на клиентите си решение, чрез WooCommerce. Услугата, която предлагам е насочена към малки до средни по обем електронни магазини.
Магазинът може да има категории за отделните артикули, които ще се предлагат в него.
Например: Магазинът ще предлага перилни и почистващи препарати. Две от категориите биха могли да бъдат например: Почистващи препарати и Перилни препарати. Във всяка категория, например, ще се позиционират до 5 артикула.

Услугата, която предлагам към момента ще съдържа позиционирането на максимум 30 артикула за продажба, които аз ще кача, оформя и публикувам в магазина. Вие можете да добавите колкото желаете в последствие. На практика няма лимит за броя продукти, които продавате!

Цената за изработка, настройка на магазина и позициониране на 30 артикула е *299,00 лева.
*В цената не са включени хостинг услуга и домейн име.
Ако желаете да ви съдействам за поръчката на хостинг, с удоволствие ще ви предложа услугите на моите хостинг партньори от VPS.BG
Нещо повече! Ще получите отстъпка от -20% до -33% от крайната цена за годишен хостинг, като тази отстъпка ще я ползвате винаги след това, при подновяване на услугата! Мога да съдействам за регистрацията на уникално домейн име за вашият онлайн магазин. Не се колебайте!
За повече информация, изпратете запитване!

Услугата eShop включва:

  • Инсталация и конфигуриране на безплатната добавка WooCommerce, която прави магията с онлайн магазина.
  • Инсталация и конфигуриране на безплатният редактор Elementor. В зависимост от нуждите на клиента е възможно да се ползва и друг редактор на съдържание, което ще се уточни допълнително.
  • Инсталация и конфигуриране на безплатен шаблон /тема на сайта/.
  • Добавяне на основни страници (до 5 основни), като например: Начало, Магазин, За нас, Контакти, Блог.
  • Инсталация и конфигуриране на MailChimp – приложение, което ще ви помогне да осъществявате имейл маркетинг.
  • Конфигуриране на основен имейл адрес към електронния магазин, където ще получавате поръчките.
  • Качване, оформление и публикуване на 30 артикула за продажба.
  • *Онлайн магазинът може бъде свързан със системи за разплащания, като ePay, PayPal, Borica и с възможност за добавяне на плъгини за доставки по Еконт или Спиди. Тези опции се договарят допълнително, като модулите се заплащат отделно.

Възможност за последваща поддръжка от моя страна, на преференциални цени!