В ерата на Интернет повечето бизнес модели имат нужда от онлайн магазин

По ред причини, все повече търговци се ориентират към електронен магазин, познат още като онлайн магазин.
Онлайн магазинът е достъпен и работещ 24/7/365, в целия свят. Не се изисква плащането на наем от страна на търговеца, освен ако няма физически магазин. Има безброй възможности за позициониране на продукти и услуги, поръчки, плащания, доставки и проследяване на поръчките.

Нещо повече! Прогнозите са, че до 2040 година, 95% от всички финансови транзакции ще се осъществяват онлайн, а повечето клиенти ще пазаруват по Интернет!

Ето защо е добре да обмислите подобна инвестиция, в услуга, като изработката на онлайн магазин. Една услуга, която с времето става все по-търсена и съответно цената се покачва. Сега обаче, можете да се възползвате от моите услуги по изработката на вашият онлайн магазин на страхотна цена!

След обявеното извънредно положение, поради COVID – 19, все повече хора, като че ли разбраха ползите и плюсовете от инвестицията в онлайн присъствие, чрез представителен сайт и/или онлайн магазин. Запитванията за изработка на онлайн магазин скочиха драстично.

За да предложа възможно най-ниска цена и кратък срок за изработка на онлайн магазините, предлагам на клиентите си решение, чрез CloudCart. Услугата, която предлагам е насочена към малки до средни по обем електронни магазини и е предназначена за начинаещи онлайн предприемачи.

Услугата, която предлагам е възможно най-лесният и бърз начин да се сдобиете с напълно функционален и модерен електронен магазин, който ще можете да разработвате сами, във времето. Получавате всички функционалности, необходими за безупречната работа на вашият онлайн магазин – включително модули за доставки с най-добрите куриерски фирми в страната и многобройни опции за плащане.

Моята задача е да създам и настроя всички необходими компоненти на услугата, за да бъде магазинът завършен и с перфектна визия. Ще публикувам до 30 артикула, с необходимите описания и цени. Ще ви покажа, как сами да качвате нови артикули, как да оформяте цените им и как да работите с CloudCart. До завършения процес на изработка на магазина и позиционирането на 30 артикула, аз ще бъда на разположение за въпроси и корекции при необходимост. Когато кача и последният 30 артикул, ще ви предам вашият нов онлайн магазин и ще можете сами, уверено да работите по него и да продавате продуктите и услугите си успешно!

Цената за моите услуги по разработка, настройка на магазина и позициониране на 30 артикула е *200,00 лева.
*В цената не са включени хостинг услуга, домейн име, сертификат.
За повече информация, изпратете запитване!

Възможност за последваща поддръжка от моя страна, на преференциални цени! Изпратете запитване.

Регистрирайте се в CloudCart сега и продавайте!