Казвам се Николай. Приятели, колеги и клиенти ме наричат Нико.
NIKOWEBSITE.COM е моето виртуално уеб студио.
Аз съм сертифициран WordPress разработчик и съм фрийлансър – работя на свободна практика.
Създавам лични, и фирмени сайтове с WordPress. Концентрирал съм знанията и уменията си към малките и средните по обем проекти. Това ми позволява за кратки срокове да завършвам проектите и да бъда достъпен за всеки следващ проект. Истината е, че никой не обича да чака. С времето разбрах, че концепцията ми работи успешно и в рамките на един работен цикъл, почти винаги успявам да завърша дадения проект предсрочно. Това от своя страна, ми позволява да предложа и по-ниски цени на клиентите си, тъй като имам готовността да започна работа върху следващите проекти.

Развивам уменията си малко повече от десет години – създавайки редица лични и професионални уеб сайтове за различни свои клиенти. Най-големия личен проект, който създадох и развивах последните пет години, носеше емблематичното име Мултивселена. Изградих Мултивселена от нулата и го превърнах в емблема – един от най-посещаваните алтернативни сайтове на мистиката. Този проект през годините смени няколко визии. По статиите в сайта работехме около пет души, постоянен екип и външни автори. През тези пет години от неговия старт, публикувахме около 600 статии. Статиите ни бяха споделяни и от други големи сайтове, както и от десетки хиляди читатели.

За по-доброто и бързо разпространение на статиите от сайта, създадох страница във Facebook, която към момента има над 7000 последователи. Освен нея създадох едноименната група Мултивселена във Facebook, която вече има повече от 3000 участници. Бях главен администратор на тази група, както и на групата Древни артефакти, в която членуват повече от 10 000 участници. В настоящия момент, администрирам единствено официалните профили на проекта Древната Раса – наследникът на Мултивселена. В края на 2019г. прекратих проекта Мултивселена, поради различни причини. Идеята ми бе да създам изцяло нов проект, над който да работя сам. За да мога да се съсредоточа изцяло над тази своя идея, нямаше как да продължа да работя и над сайтът Мултивселена. Исках изцяло нов облик, нова концепция, ново начало…

И то се нарича Древната Раса. Започнах да работя по този проект, и го пуснах в Интернет пространството на 14-ти март, 2020г.

Всеки мой клиент получава две демо версии на неговия бъдещ сайт на PDF и в кратка видео презентация. Ако решите да ползвате услугите ми, ще можете по-лесно да решите, кой демо вариант е по-подходящ за целите на вашия сайт, който ще изградя с внимание към детайлите и с удоволствие. Разбира се, ще обсъдим всички ваши идеи, за да бъдете максимално удовлетворени. Поискайте персонална оферта!
Аз не обещавам чудеса! Обещавам работещ, функционален и оптимизиран сайт, със страхотна визия на достъпна цена!

Виртуалното уеб студио Nikowebsite.com, стои зад проекта Древната Раса и бившият Мултивселена.

Аз съм сертифициран WordPress разработчик.
След успешно преминат курс, притежавам сертификат и за „Основи на дигиталния маркетинг“ от Google.