Казвам се Николай. Приятели, колеги и клиенти ме наричат Нико.

NIKOWEBSITE.COM е моето виртуално уеб студио.
Аз съм сертифициран WordPress разработчик и съм фрийлансър – работя на свободна практика.
Създавам лични и фирмени сайтове с WordPress. Концентрирал съм услугите си към малките и средните по обем проекти. Смятам, че всеки проект изисква достатъчно специално внимание, за да бъде доволен клиентът от крайния резултат. Истината е, че никой не обича да чака. Затова, когато приема дадена поръчка, аз работя само по нея. Не разпилявам времето си с няколко поръчки и различни задачи едновременно.  С времето разбрах, че концепцията ми работи успешно и в рамките на един работен цикъл, почти винаги успявам да завърша даден проект предсрочно. Това от своя страна ми позволява да предложа и по-ниски цени на клиентите си, тъй като имам готовността да започна работа върху следващи проекти.

Развивам уменията си от 2009 година – създавайки редица лични и професионални уеб сайтове за различни свои клиенти. Най-големия личен проект, който създадох през 2015 година и развивах във времето носеше емблематичното име Мултивселена. Изградих Мултивселена от нулата и го превърнах в емблема – един от най-посещаваните алтернативни сайтове на мистиката. Този проект през годините смени няколко визии. По статиите в сайта работехме около пет души, постоянен екип и външни автори. От неговия старт до края на проекта през 2019 година, публикувахме около 800 статии. Статиите бяха споделяни и от други големи сайтове, както и от десетки хиляди читатели.

За по-доброто и бързо разпространение на статиите в сайта, създадох страница във Facebook, която към момента има над 7500 последователи. Освен нея създадох едноименната група Мултивселена във Facebook, която вече има повече от 3000 участници. Бях главен администратор на тази група, както и на групата Древни артефакти, в която членуват повече от 10 000 участници. В настоящия момент, администрирам единствено официалните профили на проекта Древната Раса – наследникът на Мултивселена. В края на 2019г. прекратих проекта Мултивселена, поради различни причини. Идеята ми бе да създам изцяло нов проект, над който да работя сам, в свободното си време. Исках нов облик, нова концепция и ново начало…

И то се нарича Древната Раса. Започнах да работя по този проект, и го пуснах в Интернет пространството на 14-ти март, 2020г.

Като мой клиент ще получите две демо версии на вашият сайт, чрез специален линк. Ако решите да ползвате услугите ми, ще можете по-лесно да решите, кой демо вариант е по-подходящ за целите на сайта, който ще изградя с внимание към детайлите и с удоволствие. Разбира се, ще обсъдим всички ваши идеи, за да бъдете максимално удовлетворени. Поискайте персонална оферта!
Аз не обещавам чудеса! Обещавам работещ, функционален и оптимизиран сайт, със страхотна визия на достъпна цена! Услугите са подходящи за клиенти с добър, малък или никакъв административен опит в онлайн сайтове. Във всички случаи, аз ще бъда до тях във всяка стъпка, докато придобият увереност, че могат спокойно да работят над своя нов сайт!

Виртуалното уеб студио Nikowebsite.com, стои зад проекта Древната Раса и бившият Мултивселена.

Аз съм сертифициран WordPress разработчик.
След успешно преминат курс, притежавам сертификат и за „Основи на дигиталния маркетинг“ от Google.
Афилиейт партньор съм на VPS.BG

 

Ползвайте контактната форма, за да се свържете лесно и бързо с мен!